Vanndagene på Vestlandet 21. - 22. september 2022

Informasjon og påmelding for Vanndagene på Vestlandet 2022

For deg som deltaker For deg som utstiller

PROGRAM (pdf)

Vann Vest AS har gleden av å invitere til det største og viktigste VA-faglige arrangementet på vår kant av landet. I år holdes arrangementet på Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli i Bergen. Hit kommer driftsoperatører, fagarbeidere, planleggere, ingeniører, konsulenter og andre fra kommuner, VA-verk og private firma. Deltakerne får faglig påfyll gjennom interessante foredrag, faglig utveksling med gode kolleger og nyttig informasjon om produkter og nyheter fra et bredt utvalg av utstillere.

Faggruppen, som i år er satt sammen av Vann Vest og Sweco har utarbeidet et relevant og aktuelt program for årets arrangement.  Programmet finnes på hjemmesiden til Vann Vest. 

Mange utstillere og deltagere ankommer på ettermiddagen tirsdag 20. september. Disse får tilbud om å delta på en nettverkskveld på hotellet.

Kåring av Vestlandets beste drikkevann

Norsk Vann og Norsk Kommunalteknisk Forening skal på ny kåre Norges betse drikkevann. Semifinalen for å kåre Vestlandest beste drikkevann blir 21. september på Vanndagene på Vestlandet. Mer informasjon, priser og påmeldingsskjema finner på NKF sine sider. 

Informasjon og påmelding til Norges beste drikkevann

Sandsliåsen 50, 5254 Bergen